Add to My Favourites

No account yet? Register

Αγαπητη Εθνική Λεσβία,

Γκουρού του απέραντου σύμπαντος και επίτιμη της καρδιάς μας, έχω ερώτηση. Δεν μπορώ να γνωρίσω κοπέλες έξω. Από εφαρμογές δεν έχω δει χαϊρι (ίσως φταίει η εμφανιση μου). Τα μέρη που πηγαίνω τα θεωρώ εναλλακτικά γενικά, άλλα δεν έχω γνωρίσει κοπέλα έξω και γενικά είναι λίγες οι φορές που έχω ανταλλάξειο βλέμματα έξω. Τι κάνω λάθος; Μήπως πάω σε τόσο λάθος μέρη; Αθηνέζα γαρ γυρνάω στο κέντρο, αναλόγως τα κέφια και το μερος. ‘Εχετε τίποτα πιο συγκεκριμένο να προτείνετε;

Εγώ είμαι αυτά και άλλα τόσα. Με τέτοιες προσφωνήσεις, σας αξίζουν πλήρεις και πρακτικές απαντήσεις. 

Τράβα Beaver που είναι όπεν ως προς τις προθέσεις του. Γίνε θαμώνας. Περνάει από κει κόσμος και ντουνιάς. Στην τρίτη φορά που θα πας, θα δεις γνωστές φάτσες. 

Ένα γλυκό καλοκαιρινό βράδυ, μετά τις κάποιες φορές που πήγες, συστήσου και δώσε το παρόν. Πες ξέρω γω “Με λένε Θεοδώρα, νομίζω σ’έχω ξαναδεί εδώ, παίζει κάπου κοντά κανένα κουίρ event;”. Κάτι τέτοιο με τον τρόπο σου. Ίσως ο τρόπος σου είναι “Ονομάζομαι Ιεραυγή και αναρωτιέμαι αν τυχόν υφίστανται λεσβιακά απολιθώματα στην περιφέρεια Αττικής που θα μπορούσα να γνωρίσω”. Ό,τι σε βολεύει. 

Το ίδιο το Beaver διοργανώνει καμιά φορά events με αναγνώσεις βιβλίου, ποίησης και δεν ξέρω τι άλλο κάνει. Να πηγαίνεις να σε βλέπουν, να σε αναγνωρίζουν. Να έχεις πρόσωπο που λέμε. 

Αν είσαι του νυχτιού, τράβα και στο Β327 που έχει αποκτήσει τίμιο κούτελο μεταξύ νεότερων συναγωνιστριών μου. Προσωπική πείρα να καταθέσω δεν έχω.

Για να γνωρίσεις κορίτσια στην άγρια ζούγκλα είναι καλό να έχεις κύκλο. Αφιέρωσε τρεις μήνες στον κύκλο και μετά οι γνωριμίες θα’ρθουν μόνες τους. Το γράφω, το ξαναγράφω, επιβαρύνω το πεπερασμένο ανθρώπινο ίντερνετ με επαναλήψεις: σ’αυτό το μετερίζι, άμα θες να προκόψεις, πας και φτιάχνεις κύκλο. Είμαστε κλειστό επάγγελμα, σας λέω κάθε φορά. Θυμηθείτε τις κατσαρίδες. Βρίσκεις τη μία, σε οδηγεί στις άλλες. 

Θα σου πω κάτι. Όταν ήμουν θνητή, χιλιετίες πριν, ήμουν ένα μόνο λεσβιάκι στον άδικο κόσμο των ανθρώπων. Δεκατίες πίστευα πως είμαι μοναχή μου. Βρήκα την κατσαρίδα μου κι έκτοτε, που να μην με λένε Εθνική Λεσβία της Αυτοκρατορίας της Γουμανλάνδης, ανάθεμα κι αν έχω ξαναδεί ετεροφυλόφιλους ανθρώπους. Ενίοτε αμφισβητώ την ύπαρξή τους. 

Δεν είναι μόνο το Beaver. Αλλά μόνο το Beaver είναι πλήρως ανοιχτό ως προς το τι πρεσβεύει. Τώρα, για κλαμπάδικα και λοιπά, απο πρώτο χέρι δεν τα ξέρω. Μου λένε βέβαια φιλενάδες, αλλά άμα δεν ξέρω δεν μιλάω. Για καταστήματα σε περιοχές Μεταξουργείου και συγκεκριμένα για καταστήματα που βρίσκονται Γιατράκου 12, πάλι δεν ξέρω, αλλά ακούω ότι αξίζει η δοκιμή ειδικά άμα είσαι 30-40. Για αλτέρνατιβ νεαρούδικες συνθήκες, ακούω διάφορα για κουίρ παιδιά που τοποθετούν πισινούς σε ευήλια καταστήματα της Πρωτογένους μέχρι να ισιώσουν. Για ηλικίες προς τα πάνω, κάτι έχει πάρει τ’αφτί μου για κατά καιρούς φωλιές στο Γκάζι, κάτι για ένα Παραμύθι. Από πρώτο χέρι δεν ξέρω, καθότι μ’έχει απορροφήσει το χωροχρονικό μου συνεχές αλλά οι πηγές μου είναι έμπιστες (αν και οφείλω να ομολογήσω που κάποιες απ’αυτές έχουν τόσο θράσος που η ζωή τους όλη ένα λεσβιάδικο-την πέφτουν και στην παπαδιά που λέει ο λόγος). 

Αυτό που ξέρω από πρώτο χέρι, είναι οι σύνδεσμοι φωτογραφίας. Ό,τι έχει να κάνει με φωτογραφία. Είναι βέβαια μικτό το κοινό αλλά φωτογραφία και σκηνοθεσία προσφέρονται για γνωριμία κοριτσιών που κολυμπούν στα ύδατα της ετεροφυλοφιλίας όπως ο ξιφίας ελίσσεται σε κενό αέρος. 

Καλή τύχη φιλεναδάρα και στείλε update όταν όλα καμωθούν καλώς. 

16
9
1

Tα σχόλια είναι προσβάσιμα μόνο στα μέλη της Womanlandia. Για να γίνετε μέλος, πατήστε εδώ.