Καλώς ήρθατε στη σελίδα επικοινωνίας και υποστήριξης της Womanlandia. Εδώ, μπορείτε να βρείτε συχνές ερωτήσεις καθώς και τρόπους επικοινωνίας για τεχνικά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζετε.

Συχνές Ερωτήσεις

Σε αυτή την ενότητα απαντάμε στις συχνότερες ερωτήσεις σας σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της Womanlandia, τα διαθέσιμα πακέτα συνδρομής, τις λειτουργίες της και τα πιο συνήθη προβλήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε κατά τη διάρκεια της εγγραφής σας.

Γενικές ερωτήσεις

Πώς μπορώ να στείλω ερωτήσεις στη Λένα και τις Ειδικές;

Μπορείτε να μας στείλετε τις ερωτήσεις σας είτε πατώντας στο μενού “Dear Λένα” > “Στείλε τις ερωτήσεις σου” ή πατώντας εδώ.

Σε τι μπορώ να έχω πρόσβαση χωρίς συνδρομή;

Χωρίς συνδρομή δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο της Womanlandia. Με συνδρομή έχετε πρόσβαση σε όλην την έκταση του γραπτού και οπτικού περιεχομένου του σάιτ, στα groups, σε όλα τα events, μπορείτε να κάνετε βιντεοκλήσεις, να ανταλλάξετε αρχεία, να κάνετε tag και follow, να κάνετε προφίλ και ποστ στο timeline σας, να υποβάλετε το άρθρο σας και γενικά να αξιοποιήσετε το σύνολο της εμπειρίας που μπορεί η Womanlandia να σας παρέχει.

Μπορώ να βοηθήσω να αποκτήσουν συνδρομή όσες θέλουν και χρειάζονται;

Φυσικά, μέσα από τη λειτουργία “Δώσε και Σώσε”. Περισσότερα για αυτό μπορείτε να βρείτε εδώ.

WMNL συνδρομή και εγγραφή

Ποια είδη συνδρομής υπάρχουν;

Υπάρχει η ημερήσια, η μηνιαία, η τριμηνιαία, και η ετήσια συνδρομή και τις βρίσκετε εδώ. Η μηνιαία, η τριμηνιαία και η ετήσια συνδρομή έχουν έκπτωση σε σχέση με την ημερήσια. Επίσης, η μηνιαία, η τριμηνιαία και η ετήσια συνδρομή ανανεώνονται αυτόματα στο τέλος της περιόδου. Μπορείτε να ακυρώσετε την συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή, ανατρέχοντας στο “Η Συνδρομή μου”, και στη συνέχεια πατώντας την επιλογή Cancel.

Πώς μπορώ να κάνω εγγραφή στη Womanlandia;

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Επιλέξτε το πορτοκαλί κουμπί πάνω δεξιά στο website και ακολουθήστε να βήματα που ακολουθούν ή πατώντας εδώ. Αν έχετε επιπλέον απορίες σχετικά με τα διαθέσιμα πακέτα, τους τρόπους πληρωμής και τις λειτουργίες της Womanlandia, οι συχνές ερωτήσεις που ακολουθούν μπορούν να σας φανούν χρήσιμες. Με συνδρομή έχετε πρόσβαση σε όλην την έκταση του γραπτού και οπτικού περιεχομένου του σάιτ, στα groups, σε όλα τα events, μπορείτε να κάνετε βιντεοκλήσεις, να ανταλλάξετε αρχεία, να κάνετε tag και follow, να κάνετε προφίλ και ποστ στο timeline σας, να υποβάλετε το άρθρο σας και γενικά να αξιοποιήσετε το σύνολο της εμπειρίας που μπορεί η Womanlandia να σας παρέχει.

Πώς φτιάχνω προφίλ;

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της συνδρομής σας και αφότου έχετε κάνει login, επιλέγετε αν θέλετε να φαίνεται το ονοματεπώνυμό σας ή όχι. Το μόνο στοιχείο που είναι υποχρεωτικό είναι το nickname. Μπορείτε στη συνέχεια να περιγράψετε τον εαυτό σας, αν θέλετε, και να προσθέσετε εικόνα προφιλ και εξωφύλλου. Πατώντας το εικονίδιο του προφιλ σας πάνω δεξιά στην αρχική σελίδα, μπορείτε όταν κάνετε login να διαχειρίζεστε το προφιλ και το timeline σας όπως επιθυμείτε, να προσθέσετε φίλους, να συμμετέχετε σε chat, groups, forum και να προσθέσετε φωτογραφίες και αρχεία, έχοντας όλες τις δυνατότητες ενός social media.

Δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το username που θέλω, τι κάνω λάθος;

To Username που ζητείται κατά την εγγραφή πρέπει να είναι με λατινικούς χαρακτήρες και μια λέξη. Αυτό είναι το μόνο που δεν αλλάζει, αλλά δεν είναι αυτό που σας συνοδεύει αργότερα στο σάιτ. Αφού γίνει η εγγραφή, μπορείτε να βάλετε ό,τι θέλετε ως “First Name” και “Nickname”.

Πώς μπορώ να κάνω δώρο μια συνδρομή;

Όταν είσαστε συνδεδεμένη, μπορείτε να το κάνετε από τον λογαριασμό σας, πηγαίνοντας στο “H συνδρομή μου” και στη συνέχεια “View all membership options”, εδώ. Στον κατάλογο επιλέγετε αν θέλετε να χαρίσετε συνδρομή ενός μήνα, τριών μηνών, ή ετήσια. Στη συνέχεια δηλώνετε το e-mail της παραλήπτριας και πληρώνετε με την κάρτα σας. Η παραλήπτρια θα λάβει έναν κωδικό. Με αυτόν τον κωδικό θα φτιάξει προφίλ (“create an account”) επιλέγοντας την συνδρομή που της χαρίστηκε (μηνιαία, τριμηνιαία, ή ετήσια) και θα συμπληρώσει τον κωδικό που έλαβε στο πεδίο “enter discount code”.

Πώς μπορώ να κάνω δώρο μια συνδρομή ανώνυμα;

Για να στείλετε δώρο τις συνδρομές που επιθυμείτε, χωρίς να αποκαλυφθεί το nickname σας, πρέπει να ακολουθήσετε την παρακάτω διαδικασία: α) Αγοράζετε τη συνδρομή μου επιθυμείτε να δωρίσετε από τις Gift Options εδώ όπως περιγράφεται στην προηγούμενη ερώτηση. β) Στο πεδίο του e-mail πληκτρολογήστε το e-mail [email protected]\ γ) Στη συνέχεια, στέλνετε μήνυμα μας στο [email protected] το e-mail της παταλήπτριας που θέλετε να στείλουμε το δώρο και εμείς, θα το προωθήσουμε χωρίς το username σας.

Θέματα πληρωμών

Τι τρόπους πληρωμής διαθέτετε;

Δεχόμαστε όλες τις κάρτες Visa, Mastercard, American Express και Discovery. Επιπλέον έχετε την δυνατότητα να πληρώσετε τη συνδρομή σας μέσω Paypal.

Λαμβάνω μήνυμα "Αυτή η συναλλαγή δεν είναι δυνατή"

Έχουν παρατηρηθεί προβλήματα στις πληρωμες απο κάποιες Τράπεζες που απορρίπτουν την συναλλαγή. Αν έχετε λάβει μήνυμα πως “Αυτή η συναλλαγή δεν είναι δυνατή” τοτε η Τράπεζά σας την έχει ακυρώσει και πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί της για να επιτευχθεί η συναλλαγή.

Μπορώ να απενεργοποιήσω την αυτόματη ανανέωση της συνδρομής μου κάθε περίοδο πληρωμής;

Φυσικά! Η διαχείριση της συνδρομής γίνεται από τη σελίδα “Η συνδρομή μου” που μπορείτε να βρείτε από το μενού που εμφανίζεται πάνω δεξιά (από desktop), δίπλα από την εικόνα του προφίλ σας. Πατώντας το κουμπί cancel (δείτε την εικόνα που ακολουθεί), προχωράτε στην ακύρωση της συνδρομής σας άρα και της αυτόματης ανανέωσης και θα διατηρήσετε την πρόσβαση στη Womanlandia μέχρι και τη λήξη της περιόδου τιμολόγησης σας.

Πώς ακυρώνω τη συνδρομή μου;

Η ακύρωση της συνδρομής γίνεται από τη σελίδα “Η Συνδρομή μου” που μπορείτε να βρείτε από το μενού που εμφανίζεται πάνω δεξιά (από desktop), δίπλα από την εικόνα του προφίλ σας. Πατώντας το κουμπί cancel (δείτε την εικόνα που ακολουθεί), προχωράτε στην ακύρωση της συνδρομής σας διατηρώντας την πρόσβαση στη Womanlandia μέχρι και τη λήξη της περιόδου τιμολόγησης σας.

Οι δυνατότητες της Womanlandia

Τι μπορώ να κάνω από το προφίλ μου;

WMNL Feed – δείχνει την γενική δραστηριότητα του σάιτ από όλα τα μέλη. Είναι ο δημόσιος χώρος. Εκεί μπορούμε να σχολιάσουμε τις δραστηριότητες άλλων, να κάνουμε tag, να ακολουθήσουμε άλλους, να σχολιάσουμε τα ποστ που δημοσιεύονται. Είναι ακόμη ένας τρόπος για να παρακολουθούμε τα ποστ του womanlandia με χρονολογική σειρά, μαζί με όλες τις άλλες δραστηριότητες. Connection – είναι οι φίλες/φίλοι που έχω κάνει ως τώρα Messages/Chat – Εδώ μπορείτε να ξεκινήσετε ιδιωτικές συνομιλίες με άλλα μέλη. Μπορείτε να κάνετε και συζητήσεις ομαδικές προσθέτοντας άτομα. Μπορείτε ακόμα να κάνετε τηλεφωνικές συνομιλίες ή με κάμερα. Groups – τα γκρουπ είναι μεγάλες ομάδες που μπορούν να αποτελούνται από πολλά φόρουμ. Θα τα βρείτε εδώ.

Tι είναι το WMNL Feed;

Ακριβώς ό,τι το Facebook Feed χωρίς τον σεξισμό.

Πώς μπορώ να δω όλα τα Groups μαζεμένα;

Πατώντας την επιλογή Forum που βρίσκεται στο μενού της αρχικής σελίδας ή πατήστε εδώ.

Μπορώ να βοηθήσω να αποκτήσουν συνδρομή όσες θέλουν και χρειάζονται αλλά "δε βγαίνουν";

Φυσικά, μέσα από τη λειτουργία “Δώσε και Σώσε”. Περισσότερα για αυτό μπορείτε να βρείτε εδώ.

Χρυσός Οδηγός

Τι είναι ο Χρυσός Οδηγός;

Στον Χρυσό Οδηγό μπορείτε να βρείτε αγγελίες αλλά και να δημοσιεύσετε τις δικές σας. Οι αγγελίες μπορεί να αφορούν: επαγγελματικές υπηρεσίες, αναζήτηση/προσφορά εργασίας ανταλλαγές/δωρεές Παράλληλα στον Χρυσό Οδηγό ανεβαίνουν αγγελίες σχετικά με επαγγελματικές προτάσεις ευκαιρίες από τα μέλη του group Our Career Goals. Όλες οι αγγελίες δημοσιεύονται δωρεάν εκτός από τις αγγελίες επαγγελματικών υπηρεσιών για τις οποίες απαιτείται συνδρομή στον Χρυσό Οδηγό.

Ποιες αγγελίες είναι δωρεάν και ποιες επί πληρωμή;

Ο Χρυσός Οδηγός είναι ανοιχτός σε όλες συμπεριλαμβανομένων ατόμων εκτός της κοινότητας της Womanlandia. Αν δεν είστε μέλος της Womanlandia μπορείτε να εγγραφείτε στον Χρυσό Οδηγό από το μενού “Επαγγελματική ζωή > ο λογαριασμός μου” ώστε να ανεβάσετε την αγγελία σας.

Πώς μπορώ να ανεβάσω μια αγγελία για επαγγελματικές υπηρεσίες;

Θα χρειαστεί να αγοράσετε μια συνδρομή στον Χρυσό Οδηγό. Στη συνέχεια μπορείτε να προχωρήσετε στην δημιουργία της αγγελίας σας. Αναλυτικά οι επιλογές από το μενού “Επαγγελματική Ζωή > Χρυσός Οδηγός”. Οι πληροφορίες της συνδρομής σας θα εμφανιστούν στον Πίνακα Ελέγχου. Η συνδρομή στον Χρυσό Οδηγό ανανεώνεται αυτόματα – μπορείτε να την ακυρώσετε από τον Πίνακα Ελέγχου.

Με ποιον τρόπο μπορώ να πληρώσω την καταχώρηση μου;

Μπορείτε να πληρώσετε την καταχώρηση σας με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, American Express και Discovery.

Πώς ακυρώνω τη συνδρομή στον Χρυσό Οδηγό;

Η συνδρομή στον Χρυσό Οδηγό ανανεώνεται αυτόματα – μπορείτε να την ακυρώσετε από τον Πίνακα Ελέγχου που βρίσκεται στο μενού “Ο λογαριασμός μου” από τον Πίνακα Ελέγχου.

Διάφορα

Θέλω να αλλάξω το username μου ή το nickname μου

Το username σας δε μπορεί να αλλαχθεί, χωρίς να γίνει διαγραφή του λογαριασμού σας και εκ νέου εγγραφή. Αν το επιθυμείτε αυτό, επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα που αφορά τεχνικό πρόβλημα και θα σας ενημερώσουμε σχετικά. Από την άλλη, μπορείτε να αλλάξετε το nickname σας. Επικοινωνήστε μαζί μας από τη φόρμα “Αντιμετωπίζω τεχνικό πρόβλημα με τη Womanlandia” αποστέλλοντας μας το nickname που επιθυμείτε, και θα προχωρήσουμε στην αλλαγή.

Ενώ φαίνομαι εγγεγραμμένη στα newsletters της Womanlandia, δεν τα λαμβάνω

Αν δείτε στις ρυθμίσεις ότι είστε εγγεγραμμένη και δεν λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter της Λένας ή της ανασκόπησης, σημαίνει πως κάποια στιγμή κάνατε απεγγραφή από το newsletter. Σε αυτή την περίπτωση δεν αρκεί να ενεργοποιήσετε τα σχετικά check boxes για να επανεγγραφείτε λόγω GDPR. Επικοινωνήστε μαζί μας από τη φόρμα “Αντιμετωπίζω τεχνικό πρόβλημα” χρησιμοποιώντας το e-mail που έχετε κάνει εγγραφή στη Womanlandia και θα το λύσουμε.

Επιθυμώ να διαγράψω τον λογαριασμό μου

Λυπούμαστε που θέλετε να αποχωρήσετε από την παρέα μας, όμως εδώ υπάρχουν όλες οι πληροφορίες για την επιτυχή διαγραφή του λογαριασμού σας. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Πριν την ολοκλήρωση της διαγραφής πρέπει να προχωρήσετε σε ακύρωση της συνδρομής σας για να σταματήσει η χρέωση στη λήξη της κάθε περιόδου. Η ακύρωση της συνδρομής γίνεται από τη σελίδα “Η Συνδρομή μου” που μπορείτε να βρείτε από το μενού που εμφανίζεται πάνω δεξιά (από desktop), δίπλα από την εικόνα του προφίλ σας. Πατώντας το κουμπί cancel (δείτε την εικόνα που ακολουθεί), προχωράτε στην ακύρωση της συνδρομής σας άρα και θα διατηρήσετε την πρόσβαση στη Womanlandia μέχρι και τη λήξη της περιόδου τιμολόγησης σας. Στη συνέχεια πρέπει να μεταβείτε στη σελίδα “Ρυθμίσεις λογαριασμού” που μπορείτε να βρείτε από το μενού που εμφανίζεται πάνω δεξιά (από desktop), δίπλα από την εικόνα του προφίλ σας. Εντοπίστε την επιλογή “Delete account” από το μενού των ρυθμίσεων και ακολουθήστε τα βήματα που εμφανίζονται. Αν ξεχάσατε να πραγματοποιήσετε ακύρωση της συνδρομής, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας “Αντιμετωπίζω πρόβλημα με την πληρωμή μου” και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.

Λύσεις σε συχνά προβλήματα

Πώς μπορώ να αποθηκεύσω τη συνεδρία μου (login) για να μην χρειάζεται να ξανά συνδέομαι;

Θα πρέπει να επιλέξετε το “Remember Me” που υπάρχει στη σελίδα της σύνδεσης. Επίσης, βαιωθείτε ότι δεν συνδέεστε από ανώνυμη περιήγηση ή μέσα από social media (π.χ. Facebook) και ότι έχετε αποδεχθεί όλα τα cookies.

Πώς μπορώ να τροποποιήσω τις ειδοποιήσεις που λαμβάνω στο e-mail μου;

Για να τροποιήσετε τις ειδοποιήσεις που λαμβάνετε στο e-mail σας που αφορούν:

  • Δραστηριότητα στο WMNL Feed (activity feed)
  • Τα μηνύματα
  • Τα Groups (social groups)
  • τα Forums και τα νέα Connections (αιτήματα φιλίας) 
Aκολουθήστε τα παρακάτω βήματα: α) Από το προφίλ σας, πάνω δεξιά στο website, επιλέγετε το μενού “Ο λογαριασμός μου” β) Στη συνέχεια, από την αριστερή στήλη, επιλέγετε το μενού “E-mail preferences” γ) Εκεί, μπορείτε να ενεργοποιήσετε (YES) ή να απενεργοποιήσετε (NO) τις ειδοποιήσεις e-mail σας Μη ξεχάσετε να πατήσετε “Save Changes” Τα παραπάνω δεν επηρεάζουν τις ειδοποιήσεις που λαμβάνετε για τα σχόλια των άρθρων. Για να τροποιήσετε τις ειδοποιήσεις που λαμβάνετε στο e-mail σας που αφορούν τα σχόλια των άρθρων ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα: α) Επιλέξτε ένα οποιοδήποτε άρθρο από τη WMNL β) Στη συνέχεια, πηγαίνετε στην περιοχή των σχολίων: i) Για να εγγραφείτε σε e-mail ειδοποιήσεις σε περίπτωση νέων σχολίων επιλέξτε “Subscribe” (δείτε επιλογή Α στο screenshot που ακολουθεί), “New follow-up comments” και κάντε κλικ στο πορτοκαλί κουμπί ποτ βρίσκεται στα δεξιά. Σημαντικό: για να οριστικοποιηθεί η εγγραφή σας στα σχόλια θα πρέπει να πατήσετε “Confirm Your Subscription” στο e-mail που θα λάβετε. ii) Για να διαχειριστείτε τις εγγραφές σας σε σχόλια πατήστε το εικονίδιο με τον χρήστη και το γρανάζι δίπλα από τον αριθμό των σχολίων (δείτε επιλογή Β στο screenshot που προηγήθηκε). Στη συνέχεια, από το πεδίο “Subscriptions” μπορείτε να κάνετε απεγγραφή από τα άρθρα που επιθυμείτε.

Θέλω να στείλω τις ερωτήσεις μου στη Λένα ή στις Ειδικές

Για να στείλετε τις ερωτήσεις σας στη Λένα ή στις Ειδικές, πατήστε εδώ.

Αντιμετωπίζω πρόβλημα με την πληρωμή μου

Λυπόμαστε για αυτό. Συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό (συνήθως απαντάμε εντός δύο εργάσιμων ημερών).

Θα χρειαστούμε το e-mail εγγραφής σας αν έχετε ήδη λογαριασμό στη Womanlandia.
Όσες περισσότερες πληροφορίες μας δώσετε (όπως χρόνος και τρόπος πληρωμής) τόσο πιο γρήγορα θα μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Αντιμετωπίζω τεχνικό πρόβλημα με τη Womanlandia

Αυτή δεν είναι η εμπειρία που θέλουμε να έχετε στη Womanlandia. Συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί και θα προσπαθήσουμε να σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό (συνήθως απαντάμε εντός δύο εργάσιμων ημερών).

Θα χρειαστούμε το e-mail εγγραφής σας αν έχετε ήδη λογαριασμό στη Womanlandia.
Όσες περισσότερες πληροφορίες μας δώσετε (όπως λειτουργικό σύστημα, browser, συσκευή) τόσο πιο γρήγορα θα μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο, έχω μία πρόταση για το περιεχόμενο, θέλω να δώσω feedback

Χαιρόμαστε να ακούμε τα σχόλια των χρηστριών μας. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και υποσχόμαστε να λάβουμε τα σχόλια σας υπόψη. Για τεχνικά θέματα και ζητήματα πληρωμών, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τις αντίστοιχες φόρμες.