Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Αγαπητή Λένα: Γύρισε στον γάμο του αλλά μου λείπει

Add to My Favourites

No account yet? Register

Αγαπητή Λένα.
Εγώ νηπιαγωγός αυτός παντρεμένος μπαμπάς με παιδί που φέρνει στο νηπιαγωγείο. 2 χρόνια με κοιτούσε και έψαχνε δικαιολογίες να περνάει χρόνο μαζί μου ( ερχόταν σε εκδρομές και γιορτές και καθόταν δίπλα μου, μιλούσε μόνο σε μένα κτλ) και σε μια φάση του δίνω ένα χαρτάκι που έλεγα ότι θέλω να τον φιλήσω. Την άλλη μέρα έρχεται και μου δίνει κάρτα με το τηλέφωνο του και από εκεί άρχισε η επικοινωνία. Όχι κάθε μέρα αλλά είχαμε ωραία χημεία με κάποιες φορές πολύωρες συζητήσεις. Πολλές φορές επίσης με έγραφε εντελώς. Για να μην στα πολυλογω, η φάση κράτησε 1.5 μήνα με αυτόν και εμένα να δενομαστε κάθε μέρα και περισσότερο. Μου έλεγε ότι όταν με αγκαλιάζει του φεύγει το άγχος, ότι πρώτη φορά αισθάνεται τόσο άνετα και χαλαρά .. εγώ να τον ερωτεύομαι……. Μέσα στον 1.5 αυτόν μήνα βγήκαμε 3 ραντεβού όπου η χημεία μας ήταν εκρηκτική. Ώσπου την τελευταία φορά κάναμε σεξ και μετά μου είπε ότι θέλει να προσπαθήσει να φτιάξει την σχέση με την γυναίκα του γιατί δεν θέλει να πετάξει έτσι 15 χρόνια στον βροντο…αν δεν μπορέσει να πετύχει ομως είπε, ότι δεν θέλει να πεταξει και την υπόλοιπη ζωή του….. Μου είπε επίσης (το βράδυ της ίδιας μέρας) ότι η καρδιά του είναι μπερδεμένη και ότι κάτι τον μπλοκάρει στη μεταξύ μας “σχέση” και ότι μάλλον είναι το γεγονός ότι έχει αισθήματα για μένα και πρωτη φορά “απατάει με συναίσθημα” όπως μου είπε. Επίσης μου είπε ότι όλοι έχουμε ελαττώματα και πρέπει να ζήσουμε με αυτά ( αυτό λογικά το είπε για την γυναίκα του). Εγώ του είπα να κάνει ότι του λέει η καρδιά του και έτσι χωρίσαμε. Η φάση με την γυναίκα του είναι πολύ κρύα, πολύ πριν γίνει αυτό μεταξύ μας. Τους βλέπω ότι δεν ψιλομιλανε και δεν κοιτιουνται όταν έρχονται να πάρουν τον μικρό. Τεσπά. Από τότε σε συναντήσεις μας στον παιδικό με κρυφό κοιτάει όλη την ώρα και ακόμα και η γυναίκα του το έχει καταλάβει και με μισεί. Το δείχνει μπροστά της ότι κάτι γίνεται μεταξύ μας. Όμως δεν μου έχει στείλει ούτε ένα μνμ εδώ και 1.5 μήνα. Εγώ δεν θα του ξαναστείλει προφανώς αλλά μου λείπει. Το εννοούσε ότι θέλει να φτιάξει τον γάμο του. Δεν έχω ερώτηση. Θέλω απλά την γνώμη σου. Σημείωση ότι το παιδί τελείωσε το νηπιαγωγείο.

Η γνώμη μου είναι ότι αυτό που έκανε με σένα, το κάνει συστηματικά με πολλές γυναίκες, και είναι κακοποιητικός με τη γυναίκα του με την αδιαφορία του και την υποτίμηση που της ρίχνει εδώ και δεκαπέντε χρόνια. Της έχει διαλύσει την προσωπικότητα και δεν ξέρει ποια είναι πλέον.

Δεν εννοούσε ότι θέλει να φτιάξει τον γάμο του, εννοούσε ότι θέλει να παραμείνει παντρεμένος με τη συγκεκριμένη γυναίκα γιατί του προσφέρει πολλά αυτή η σχέση, όπως σιγουριά, συναισθηματική ασφάλεια, πλυμένα σώβρακα και κοινωνική αναγνώριση. Αυτό που του λείπει (μυαλό και προσωπικότητα) πιστεύει ότι τα συμπληρώνει κάνοντας σεξ με τις πλέον ακατάλληλες γυναίκες, όπως είναι η νηπιαγωγός του παιδιού του, δηλαδή έλεος και μπλιαχ, λιγδιάρης αηδίας.

Εσύ πάλι, κολακεύεσαι τόσο πολύ από το ενδιαφέρον ενός άντρα, που το ταυτίζεις με το δικό σου ενδιαφέρον προς αυτόν τον άντρα. Η έκπληξη που νιώθεις που ένας άντρας και μάλιστα παντρεμένος σε «επιλέγει» ανάμεσα σε τόσες άλλες, σημαίνει ότι είσαι τόσο ξεχωριστή, και αυτή η τεράστια σου χαρά σε κάνει να τον θέλεις. Πώς να μην τον θέλεις, αφού σε κάνει να νιώθεις τόσο φανταστικά με τον εαυτό σου;

Η δουλειά που πρέπει να κάνεις με τον εαυτό σου για να αρχίσεις να ζεις ως ενεργητικό πλάσμα, με επιθυμίες και αντιπάθειες, με δυνατότητα να λες όχι, είναι μεγάλη.

36
7
29
11
12
1

Tα σχόλια είναι προσβάσιμα μόνο στα μέλη της Womanlandia. Για να γίνετε μέλος, πατήστε εδώ.