Add to My Favourites

No account yet? Register

Κλασική ατάκα Νο 1 –”οι γυναίκες έχουν πλεονέκτημα στο σεξ γιατί βρίσκουν όποτε θέλουν”

Μετά από μεγάλη στιγμή έμπνευσης που ήρθε από αυτή εδώ την ερώτηση, η Womanlandia κάθε Κυριακή θα αναλύει μια από τις αγαπημένες σεξιστικές ατάκες που έχουμε ακούσει όλες εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες φορές, με σκοπό να την αναλύσουμε, αποδομήσουμε, πετσοκόψουμε, και να πετάξουμε στη φωτιά.

Οι κλασικές σεξιστικές ατάκες θα δημοσιεύονται κάθε Κυριακή από διαφορετικές καλεσμένες και μέλη της Womanlandia.

Αφήστε μας τα σχόλια ιδέες για την επόμενη ΚΣΑ, και αν θέλετε να αναλύσετε την δική σας ΚΣΑ παρακαλούμε να την υποβάλετε προς έγκριση μέσω του λογαριασμού σας.

Ξεκινάμε αυτή την σπουδαία συλλογή με τη Λένα και με μια αγαπημένη, κλασική ατάκα, που είναι η εξής:

οι γυναίκες στο dating εχουν πλεονεκτημα σε σχέση με τους άντρες, γιατί μπορούν οπότε θέλουν να βρουν κάποιον για σεξ

Α, βεβαίως, βεβαίως. Το «πλεονέκτημα» του να βρίσκεις όποτε θέλεις κάποιον «για σεξ».

Τι εννοεί το παλικάρι που το είπε;

Καταρχάς, πρέπει να προσδιορίσουμε τι εννοεί το παλικάρι όταν λέει «γυναίκες» και «σεξ».

Ο άντρας που λέει τέτοιες ατάκες, όταν λέει «γυναίκες», δεν εννοεί μια τυχαία περαστική, την γειτόνισσα απέναντι, ή τη θεία του. Δεν εννοεί γυναίκες άνω των πενήντα, ούτε γυναίκες που δεν υπακούν στα πρότυπα ομορφιάς. Εννοεί «γυναίκες που θα ήθελε ο ίδιος για σεξ». Αυτές που του είναι ευχάριστες στο μάτι, και με τα μυαλά που κουβαλάει αυτές που του είναι ευχάριστες στο μάτι είναι αυτό που λέμε «συμβατικά όμορφες που όμως παράλληλα δεν δηλώνουν κάποιου είδους αντίσταση με την εμφάνισή τους» (όπως σκουλαρίκια σε σημεία που δεν έχει συνηθίσει και τα λοιπά). Οι άλλες, που δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, δεν είναι «γυναίκες». Αν αυτές θέλουν σεξ, γελαστήκανε, γιατί κακώς καταναλώνουν τον αέρα που αναπνέουμε όλοι.

Ο άντρας που λέει τέτοιες ατάκες, όταν λέει σεξ, εννοεί «διείσδυση κι αντρικό οργασμό». Δεν εννοεί ούτε το φλερτ, ούτε τεχνικές, ούτε φαντασία. Αν τελειώσει ο ίδιος, τελείωσε και η παράσταση. Αν δεν τελείωσε η άλλη, είναι πολύ περίεργο, γιατί όλες του οι πρώην τελείωναν πάντα (υποψήφια ατάκα για επόμενη ΚΣΠ). Αν δεν πιστεύετε εμένα, διαβάστε όλες τις μελέτες για το οργασμικό κενό. Διαβάστε και το αφιέρωμα μας στον γυναικείο οργασμό, που μεταξύ άλλων αναλύει ότι οι περισσότερες γυναίκες δεν τελειώνουν με τη διείσδυση.

Αυτό που εννοεί ο άντρας που το λέει είναι ότι ο ίδιος είναι πρόθυμος να κάνει σεξ με οποιαδήποτε γυναίκα του γυαλίσει

Και γιατί να μην είναι, άλλωστε.

Είναι πρόθυμος, διότι στην αναζήτηση μπορεί να απορρίψει όποια δεν του γεμίζει το μάτι με κοροϊδία, εχθρότητα, επιθετικότητα, αδιαφορία, με όποιον τρόπο θέλει τέλος πάντων, χωρίς να φοβάται μήπως η άλλη τον βρίσει, του επιτεθεί, τον πάρει από πίσω, μπει στην είσοδο της πολυκατοικίας και τον βιάσει στο ασανσέρ.

Ή τον σκοτώσει. Ή και τον σκοτώσει, φυσικά.

Μπορεί να πλησιάσει όποια θέλει με μόνο κίνδυνο να φάει χυλόπιτα.

Αυτός είναι ο μοναδικός του κίνδυνος.

Και αν προχωρήσει το πράγμα, θα βάλει την άλλη κάτω, θα θεωρήσει δικαίωμά του το στοματικό (τι άλλο ήρθαμε να κάνουμε εδώ) και τσάκα τσούκα, θα τελειώσει, χωρίς να φοβάται ότι θα φάει ξύλο, θα γυρίσει η φάση σε βιασμό, ότι η άλλη θα βγάλει το προφυλακτικό χωρίς να το καταλάβει, ότι θα τον πιέσει να το κάνει από πίσω ή κρεμασμένος από το ταβάνι, ή θα φέρει άλλες τρεις φίλες της για να πάρουν μάτι, ή θα βιντεοσκοπήσει τα πάντα κρυφά για να τον εκβιάσει αργότερα.

Στην χειρότερη δεν θα είναι καλό το σεξ. Ή δεν θα του σηκωθεί. Και η άλλη μπορεί να κάνει κάποιο σχόλιο για το πέος του.
Αυτός είναι ο μοναδικός του κίνδυνος.
Αλλά αν τον εκνευρίσει το σχόλιο, μπορεί και να την πλακώσει στις μπουνιές.

Για όλους αυτούς τους λόγους λοιπόν, ο άντρας που λέει αυτή την ατάκα πιστεύει ότι οι γυναίκες «έχουν πλεονέκτημα».

45
4

Tα σχόλια είναι προσβάσιμα μόνο στα μέλη της Womanlandia. Για να γίνετε μέλος, πατήστε εδώ.